Jag är klar! :D


Gud vad underbart!! Alla uppgifter är klara och inlämnade jag har ingenting mer jag kan göra förrän nästa vecka, och förutom sex timmar på förmiddagen med storhelgs-ob som jag ska jobba, är jag helt fri hela helgen! 😀 Denna påsk har alla möjligheter att bli den bästa någonsin, som vuxen alltså, ingenting slår ju högtider som barn, det är ju till för barn liksom! 😉

Haha kan ju säga att jag är gött stolt över mig själv som är klar med alla uppgifter och har lämnat in dem redan idag med tanke på att de inte behöver lämnas in förrän i morgon! 😀

Synd bara att denna dag redan är förbrukad, men har använt den väl, har både skaffat splitter nya däck till bil(pank värre:( ) och hunnit med en lång härlig ridtur på min älskade Nettan!! 🙂 Så en jäkla bra dag har de varit iaf! 😀
Puss