En skön känsla


Jag måste komma ihåg denna känsla, när en uppgift är klar! Det är en av de trevligaste känslorna som existerar, ändå drar jag mig alltid ut i det längsta för att göra mina uppgifter, så dumt då de oftast inte tar så väldigt lång tid att göra, dagens tog tex 2 timmar att göra och då har jag gått och stressat upp mig och våndats i nästan över en vecka om den! Så jäkla dumt! Men varför bryta en gammal vana har gjort likadant i alla år jag gått i skolan, sista minuten är min grej! 😉

Men nu tänkte jag bryta trenden, har tre uppgifter till som måste göras och jag tänkte försöka få alla gjorda idag! 😀 Så nu är det bara att sätta igång! 😀 Så jag lugnt och fint kan ta en härlig paus i morgon från allt! Inget plugg och inget jobb, bara mig en helt dag… Det låter härligt, vilket pepp att göra klart allt! 🙂

Då kanske det blir roligare inlägg i morgon också! 🙂
Puss