Vad vill jag göra?? 1


God kväll världen!

Denna dag har varit proppfull med jobb och plugga! Morgondagen kommer bli precis likadan, förut att då ska jag hinna klämma in lite ridning också! 😉 Men sitter just nu och funderar på om jag verkligen vill fortsätta på samma sätt ett år till? Är ju färdig Hälsocoach till sommaren men sen finns det ju möjlighet till ännu ett år och det året måste var genomfört inom ett och ett halvt år, så vill jag gå de året måste jag typ göra det nu med en gång, men är inte säker på att jag någonsin kommer ha nytta av de året…

Nu är det bara 2 veckor kvar innan tiden för ansökan till höstterminen går ut, det är därför jag börjar tveka, för ett par veckor sen var jag helt på det klara med vad jag ville göra till hösten nu har jag börjat tveka… Jobbigt läge, men kommer nog hålla mig till min plan och söka kurserna, har jag ångrat mig till hösten är det ju bara att tacka nej till kurserna! 🙂 Haha skönt att jag fick de ur mig! Nu släppte stressen! 😀

God natt kära läsare!
Puss


En tanke om “Vad vill jag göra??

  • Lina

    Låter smart o rätt att söka, o tacka nej t hösten om du känner för d! Då behöver du inte ångra ngt. Så skulle jag gjort :-)!

Kommentarer är stängda.