Nancydag!


Hello världen!

Vet att jag varit lite off de senaste dagarna men jobbar som en tok just nu och samtidigt är bilen skrot och studierna håller på att ta livet av mig! Så tid för annat har det varit väldigt lite av… Men det är inte bara ni, mina kära bloggläsare som får lida av mitt stressande, även min älskade häst känner sig ganska ensam och övergiven. 🙁 Vilken hemsk person jag är!!

Men det ska jag ändra på idag, så fort jag kommer hem från jobbet och efter att jag kutat en runda med hundarna vill säga, har egentligen inte mer tid, men får helt enkelt strunta i studierna en stund idag, har ju ändå bara en 23 sidor lång artikel på engelska och större delen av två böcker jag måste läst till och med söndagskväll(och då jobbar jag hela söndagen)… Tur jag är ledig i morgon iaf, fast då ska jag ju iofs till Malmö och leta efter bildelar till min skrotbil, hoppas älsklingen kan vara snäll och ställa upp på att köra så jag hinner plugga lite på vägen, hoppas bara att jag inte bli åksjukt….

Önskade att dygnet innehöll en si sådär 40 timmar… Återkommer med bildbevis på att jag verkligen varit i stallet senare, ska nog hinna klämma in det mellan pluggandet och fredagsmyset! 😉 Nu måste jag återgå till jobbet!!
Puss puss