Klippning och ridning av torrt löv! 2


Nu är jag hemma igen, blev att laga middag innan jag börjar med pluggandet! Vrålhungrig! Kycklingpasta på menyn! 🙂 Men då hinner jag blogga lite samtidigt! 😀

Det gick över förväntningarna i stallet, fick in Nettan genom att bara ta i en häst och ett kilo morötter! 😀 Hon fick en välförtjänt frissering innan vi red ut på en tur, hon var sprättig som ett torrt löv, haha vi var typ överallt! 😉 Men inte så konstigt så länge som hon har stått, nu ska det bli lite mer kontinuerlig ridning!! Börjar imorgon! 🙂

Dagen med Nettan i bilder:

Visst blev frisseringen bra?? Manen var typ dubbelt så lång innan! 

Min utsikt på ridturen! 🙂 En av de få stunder hon var lugn så jag vågade ta upp kameran! 😉

Nettan efter ridturen, lite svettig och mysig! 😉 Men vilken fin häst jag har va?!

Nettan tillbaka i hagen! Hihi hon står i en slutning det är därför hon ser sned ut! 😉
Puss


2 tankar om “Klippning och ridning av torrt löv!

Kommentarer är stängda.