Dags för helg!!


God dag älskade läsare!!

Har precis suttit och knåpat ihop det sista på ett grupparbete, fick jaga lite bilagor som jag trodde jag hade men, som jag hade missat, hade tur att min kursare inte var upptagna så allt löste sig snabbt och smidigt! 🙂 Arbetet är inskickat och jag har ju jobbat hela natten så nu känner jag att jag förtjänar att ta helg!! 😀

Sitter bara och planerar in den nya kursen, ska beställa lite kurs litteratur och boka tågbiljetter sen ska jag ta helg, fast… Jag kanske ska vänta med att boka biljett tills jag är helt hundra på tiderna, vill ju inte sitta med oanvändbara biljetter sen! 😉 Eller nä nu är den beställd iaf, vill ju inte missa chansen att kunna ta tåget för att tåget är fullt eller så! 😉 Haha har precis lagt 1400:- på min nya kurs! 😉

Det måste nog firas med lite kaka! 😉
Puss