Det enda positiva med att vara sjuk…


Det är att matberoendet försvinner för en stund då jag typ aldrig blir hungrig, försöker tvinga i mig så mycket mat jag orkar, men jämför med när jag får cravings är det en ganska liten del. Det leder ju också till en annan lite positiv sak, vågen visar ganska trevliga siffror! 😉 Haha Säger absolut inte att sjukdom är någon bra bantningsmetod men när man mår så här crapy är det nästan ett måste att ha vetskapen allt efter all skit kommer man iaf ur det med ett par kilo mindre! 😉

Dock är sjukdomen inte bra för mitt pluggande, orkar typ inte göra någonting, trots att jag MÅSTE!! Ska strax gå ut med hundarna sen tänkte jag krypa ner i sängen med boken och iaf komma igenom ett par kapitel, den har 11 totalt och de måste jag få in innan torsdag!! Men med en vanlig bok skulle jag komma igenom den på typ en dag så det är bara en fråga om vilja! 😉

Ber om ursäkt för att bloggen är trist nu när jag är sjuk, min vardag är ganska trist just nu också! 😉 Blir roligare när jag piggnar till! 😉
Puss och sov gott!