Sjuk..


God middag världen!

Hur är läget med er?? Jag mår skit, min kille har tagit med en smaskig förkylning hem från jobbet, vilket innebär halsont, hosta, en konstant rinnande näsa och huvudvärk! Woho!

Så idag får jag dra ner på träningen, blev bara de 6 min som jag borde rocka med rockringen idag och eftersom vädret är såå jäkla tråkigt blir det nog inte så mycket utomhusaktiviteter idag. Mer än de nödvändiga som promenader med hundarna och ut till Nancy och se till hennes ben. 🙂

Egentligen borde jag nog ta det väldigt lugnt men, kommer nog inte kunna låta bli kinekten, hatar att sitta still hela dagen, min kropp är inte gjorde för det, får ont både i gumpen och ryggen! Plus att utan alla endorfinerna som jag får genom träningen hade jag blivit überdeprimerad. :p

Fast de största problemet jag har just nu är om jag ska ringa till jobbet och sjuka mig eller om jag ska trycka i mig massa mediciner och hoppas jag är friskare i morgon. Fast med tanke på att älsklingen har varit sjuk i flera dagar och jag är inne på min första dag är väl chansen ganska liten! 🙁 Jobbigt läge!!
Puss