Träna framför teven?


God morgon världen!!

Illamåendet smög sig på igår igen, och större delen av dagen spenderades med ryggläge i soffan! Sååå tröttsamt! Men hann iaf med all träning utom kinekten ändå! 🙂 Blev till och med två långpromenader med hundarna! 🙂

Idag är det jobb hela förmiddagen och håller detta vackra väder i sig kommer hela eftermiddagen ägnas åt utomhusaktiviteter, ska försöka få med kameran också och ta några härliga vår bilder! 🙂

Känner nästan ingenting runt magen idag, så ska nog prova att ta en ny sving med rockringen när jag kommer hem, vill ju sååå himla gärna se resultat! 😀

Har snart sett klart säsong 4 av Desperate Housewives, det är helt sjukt hur många avsnitt jag tittar på varje dag, igår blev det över 10 avsnitt!! :O Tror jag börjar bli lätt beroende! Funderar på att köpa en cross trainer eller ett löpband för att kunna träna samtidigt! 😉 Så jag får ut något gott av det! Fast då kommer jag ju aldrig komma utomhus då?! :p
Puss