Snigeltakt


God morgon underbara läsare!!

Sorry att jag var tråkig igår! Hade light migrän och var spyfärdig nästan hela gårdagen så jag gjorde verkligen minsta möjliga jag kunde igår! Eller ja ungefär, när jag har migrän är det ingen idé att ligga hemma på soffan, för då blir det bara ännu värre så jag var ute med hundarna i snigeltakt, åkte rullor i snigeltakt och var ute i stallet och lindade Nancys ben i snigeltakt! Haha dessutom gick alla bilresorna i snigeltakt och älsklingen fick stanna mest hela tiden för jag var livrädd att kräkas i hans bil! :O

Men idag ska jag vara mycket roligare! Nu mår jag prima! Eller ja bättre iaf, är ganska matt och seg efter gårdagen men kunde jag träna med light migrän kan jag träna när jag är seg och matt! Så idag ska det bli en ny omgång med rockringen, kinekten och långpromenader med hundarna och kanske också med Nancy! 🙂

Och hålla tummarna att jag slipper illamåendet idag! Hoppas verkligen inte det är de nya pillerna som ger mig detta illamående för då kommer jag bli skogstokig!! Vill verkligen slippa byta fler gånger nu!
puss