Shoppingrunda i Malmö!


God morgon underbara läsare! 🙂

Var inne i Malmö igår och shoppade loss lite, blev dessa supersnygga jeans på cubus, en ansiktsmask på bodyshop och en 1,5kg rockring som är enorm!! Så fort jag kommer hem och kan ladda batterierna på kameran kommer bilder! Rockringen var sjukt stor och den var inte direkt jätteskönt att rocka med, men samtidigt var det väldigt krångligt att göra det i lägenheten då jag var supernervös för att riva ner saker, så jag ska prov den ute sen när jag kommer hem. 🙂 Älskade ju att rocka rockring när jag var yngre, så jag hoppas smärtan går över för då tror jag det kan bli riktigt roligt! 😀

Att handla jeans på Cubus är väldigt trevligt, dessa kostade bara 199:- och det gör de allra flesta jeansen där, de dyraste de har kostar 299:-, men sen är de också sjukt hållbara, mina mörkblåa favoritjeans kommer ju också därifrån och de har jag ju haft hur länge som helst och de har ju inte ens töjt ut sig! 🙂 Får nog bli fler par där när jag krympt lite! 😉
Puss