Sovmorgon!


God morgon underbara läsare!

Har precis gått upp! Finns det något trevligare än att gå upp efter 11 och känna att man verkligen har fått sova ut?? 🙂 Skitsamma jag njuter i fulla muggar iaf! 🙂 Det enda mer man kunde önskat idag var lite bättre väder, iaf regnfri så vi kunde åkt rullor på stranden, shoppat på stan eller någon annan mysig utomhusaktivitet. Fast det är ganska trevligt inomhus med, har precis sett klart första säsongen av Desperate Housewives och nu laddar jag på med andra säsongen! Urspännande!! 😀

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på med idag, var egentligen sugen på att kolla in om Nancy var haltfri idag, och i så fall ta med henne på en skrittpromenad men tappade liksom suget med regnet, kommer självklart kolla in haltfriheten iaf! 🙂 Men sen får vi se vad som händer! 😉
Puss