Spadag!


God morgon världen!

Gårdagen var lite lagom trevlig, åkte upp till en klasskompis och jobbade med ett grupparbete hela dagen, fick gjort massor och grupparbetet börjar ta form! 🙂 Men fy vad obehagligt det var att köra dit, på vägen upp var de snöslask över hela vägen, och hem var det fruset och jättedimmigt, hade typ hjärtat i halsgropen hela vägen! :O

Men kom hem iaf! 🙂 Och Nancy ben såg ännu bättre ut när jag kom hem, mycket mindre spänt! 🙂 Så slutet gott allting gott! 🙂

Idag ska det bli en urmysig spadag i stallet med Nancy! 🙂 Hon ska få massage, frisering och massor med gos och putsande! 🙂 Efter allt med hennes ben är hon nog bra öm i hela kroppen så jag tycker hon förtjänar en ordentlig omgång! 😀 Måste dessutom ta en massa nya bilder, känns tjatigt att alltid använda samma bilder hela tiden! :p

Laddar just nu upp med Desperate Housewives! 🙂
Puss Puss