Nancy är bättre!!


Äntligen! Eller ja tänker inte ropa hej än men idag hade både febern och svullnaden gått ner! 🙂 Förvisso är det absolut inte bra och så fort jag kommer hem från jobbet ska jag ut till stallet igen och se hur det är med henne men nu är jag iaf liiite positiv! 🙂 Håll tummarn! 🙂

Just nu går hon runt och strosar i hagen, då hon inte kan stå inne själv, blir hon sämre igen av det bestämde vi att hon ska få åka till mamma och få boxvila, där har hon lättare att få sällskap inne. 🙂 Fast jag hoppas det bara blir bättre och bättre, så vi kan få komma igång med vårträningen! 😀

Eftersom vi tyvärr missade en skogeholmspromenad igår, då stallägare ringde och berättade att hon blivit sämre, som tur var inte så mycket, så tänkte jag att vi skulle ta den idag istället om Nancy inte blivit sämre igen alltså! Det är ju såå himla vackert väder att man inte kan stanna inomhus! 😀

Hoppas bara älsklingen kommer hem i tid, han har ett möte som inte har något fast slut, det är ju ändå en bit att köra dit, annars tar jag med mig rullorna och åker ner till strandpromenaden! Så fort jag kommer från jobbet tänker jag inte vara inomhus en sekund mer än jag behöver! 😀
Puss