Busy day!


God morgon världen!!

Vilken überbusy dag det blev igår, först dop, sen stallet och sist sitta och plugga som en tok till en uppgift som var tvungen att vara inlämnad 23:59 igår, fick in den 22:59! 🙂 Kan ju säga att det blev inte mycket annat som hanns med! :O Är bara glad att jag blev klar med allt i tid iaf! 🙂 Gjorde världens snyggast makeup till dopet, den kommer lätt bli min nya vardags makeup så fort jag ska göra något! 🙂 Jobbar hela dagen idag och så fort jag slutar ikväll måste jag åka ut till min halta stackars häst, så hinner inte göra om den idag, men imorgon ska jag norrut och förvandla hela dagen till en pluggdag och då tänkte jag att jag skulle vara lite snygg, så då kommer bilder och om jag hinner(tvivlar lite på det) en sminkvideo! 🙂

Denna dag kommer ta sig fram i ett mycket lugnare tempo, eftersom jag jobbar måste jag ju anpassa mig efter min uppdragsgivare, och här går det inte direkt lika fort som när jag är ensam! 😉

Förresten, glömde visa det läckra örhänge jag hittade på guldfynd, är så himla snyggt när man bara kan skönja det genom håret! 🙂

 

Me love! 🙂
Puss