Bad Monday…


Jag har sagt det för och jag säger det igen, jag hatar måndagar!! Det är en dag som aldrig borde blivit uppfunnen! Inte nog med att jag har jobbat i hela 13 timmar idag, utan min stackars häst står just nu med feber, ett svullet ben som jag ej hittar någon exakt orsak till kan bara spekulera och är dessutom kraftigt halt! Morgondagens utsikter, minst 50% risk att jag måste ringa veterinären… Teorin om lymfangit har etsat sig fast, och än så länge har vi en 100% statistik från tidigare lyfangitfall på våran gård att utgången är dödlig.. Något säger mig att natten kommer bli precis lika kul som dagen.

Suck och stön nu ska jag försöka få lite sömn innan jag grubblar ihjäl mig, jag tippar på att mardrömmarna kommer vara ännu roligare inatt! Säger bara det, bojkota måndagar! God natt!
Puss