Vacker?? nja…


Hello världen!

Igår lärde jag mig att det nog är en väldigt tur att skottdagen bara infaller var fjärde år! Ingenting blev som jag hade tänkt och sitter just nu med ett grått fågelbo på huvudet och mitt ansikte ser ut som ett bombnedslag! Mindre nice alltså! Fast ansiktet får jag skylla mig själv tiden räckte inte riktigt till så det blev ganska många timmar efter simningen(klor) innan jag fick smörjt in mig.

Jag fann en favorit som fastnade direkt, Bodyshop`s Body Butter Duo Floral Acai, luktade underbart, huden känns len och silkesmjuk och var jättesnällt mot nyrakade ben! Och utan den kladdiga efterkänslan! Helt perfekt! 5* kan inte bli bättre! 🙂

Dock var rengöringen, Aloe Gentle Facial Wash, en riktigt besvikelse, luktade skitskumt och var inte så mild som jag hade hoppas på, min hud kändes sträv och ledsen efteråt! 🙁

Ska prova den ett par gånger till innan jag total dissar den. 😉

Så fort jag kommer hem ska jag trycka i en inpackning i minst en timme och se hur håret mår sen, vill gå till frisören, men skäms så när jag har svinto, hann dock inte få i den andra inpackningen efter färgningen igår så det kan nog vara en anledning till att det ser såå ledset ut! 😉 Men en helt del får nog klippas av, men inga problem för jag har tänkt att nu till våren bli korthårig, eller ja hyfsat korthårig, en blandning mellan dessa har jag tänkt:

 

Är så himla trött på långt hår, det är så tråkigt, det är ingen frisyr, bara långt liksom! Så nu vill jag bli lite vårfräsch! 🙂 Vad tror ni, kommer de passa mig? 🙂
Puss