Skottdag = Skönhetsdag!


Shopping från Boan, dags att bli av med den enorma utväxten! 😉

Vacker, here I come med shopping från BS! 🙂

God morgon världen!!

Finns det något bättre än sovmorgon dagen efter att man har varit ute och rest hela dagen? Gick för en gångs skull upp utvilad och pigg, för ca en timme sen, såå skönt! 🙂 Fast egentligen borde man sova bort hela den här knappt existerande dagen, jag menar om den bara har ork att visa sig var fjärde år så borde ju vi köra med samma lata stil! 😉

Fast jag hade faktiskt redan planerat denna dag innan jag tänkte på att det var skottår, och håller dessutom på att tvätta sängkläderna så det är svårt att krypa tillbaka isängen! 😉

Idag ska bli en skönhetsdag, ska ta mina inköp från Bo Ohlsson i förrgår och mina nya inköp från BodyShop igår och bli riktigt superfräsch! Tänkte även måla naglarna och färga fransarna! 🙂 Ska bli riktigt läcker, det ska bara vara iaf en dag om året! 😉

Bilder och recensioner kommer sen när jag provar allt! 🙂
Puss