-4hg mot Skövde!


Hello hello världen!

Sitter just nu på andra tåget för dagen, ska bli fyra till tror jag, är på väg till Skövde för obligatorisk redovisning, andra och sista gången jag måste åka dit, ska bli jätte skönt att få det avklarat. 🙂 Har dessutom haft äckligt mycket tur då redovisningen inte börjar förrän 13:15 så kunde jag ta tåget kl 8 i morse, gött mos! hade det börjat på morgonen hade jag varit tvungen att köra vid 3 i morse alternativ tagit tåget upp i går och sovit över där, vilket hade blivit väldigt mycket dyrare! Det allra bästa är ändå att jag fick tag i superbilliga biljetter, det gick bara på 800:- förra gången tror jag jag betalade 1200:- och hade jag kört hade nog slutsumman, med tanke på dagens bensinpriser blivit ännu högre, så nice värre! 🙂

Kan nog säga att idag är en riktigt bra dag! För när jag ställde mig på vågen i morse visade den dessutom på -4hg! De tär nog en av de första gångerna jag lyckats hålla mig på en måndag! 🙂 Idag blir det mycket krångligare, eftersom jag sitter på ett tåg större delen av dagen har jag svårt att hålla mig så hälsosam, men har iaf packat med mig massa frukt att knapra på, 2 ägg som blev min frukost och en lite söt yoghurt som heter Skyr(proteinrik och mättande står det på förpackningen) tänkte ha yoghurten och frukt som lunch och bara äta köpemat till middag så blir det inte så himla onyttigt iaf!

Förresten glömde helt att lägga in bilderna med min shopping igår(var och shoppade ännu lite mer igår! ;)) så det kommer så fort jag laddat in bilderna i datorn! 🙂 Får sällskap på tåget om 14 minuter så jag ska hinna med det innan dess! 😉 Glömde kamerasladden hemma så bilderna kommer ikväll istället! 🙁
Puss