Nu jäkla!


  

I want too bay new pants! 

God morgon världen!!

Hoppas ni har det underbart!! 🙂 Idag är jag verkligen på strålande humör! Gårdagen var verkligen helt underbar, mamma stannade hemma då de hade två kor som skulle kalva när som helst, och älsklingen följde med istället, helt imponerad att han utan några större påtryckningar ville följa med! 🙂 Men mer om det senare, ska göra ett helt inlägg om bara resan så fort jag fått in bilderna i datorn! 😉

Denna vecka ska jag ta tag med hårdhandskarna i min kost, börjar bli ganska löjligt, varje gång jag går ut har jag samma jeans för de är de enda som är bekväma och här hemma har jag typ bara på mig yogapants eller mjukis byxor, för alla andra jeans är sitter så tajt att de gör ont! Skit knäppt, har dessutom haft sönder två par av mina jeans, ja alltså inte pga vikten utan de är helt enkelt utslitna, så jag skulle vilja köpa några nya par, men det vill jag ju inte ha när jag väger såå här mycket! :p

Men nu vill jag verkligen ha fler par byxor så nu är det dags att ta tag i skiten! 😉 Har börjat med en frukost bestående av 2 kokta ägg och 316g nyponsoppa = 313 kcal! Just nu tänkte jag ligga på 1304 kcal om dagen och då ingår även kcal för promenerade på 10 000 steg, sen tänkte jag att all träning utöver det ska bli som bonus till att jag kanske går ner lite fortare! 😉 Men de dagar jag tränar tänkte jag inte vara riktigt lika hård på dieten utan det gör inget om jag går över med ca 100-200 kcal. 🙂

Idéen är att äta många små mål och bunkra upp med frukt ifall jag skulle bli hungrig! 🙂 Håller jag detta kommer jag ha nått mitt mål på älsklingens födelsedag, vilken timing! 😉
Puss