Let´s go green – mint!


Alltså kan man låta bli att älska?? såg detta inne på cubus.se när jag satt och frossade bland jeans som jag ska köpa så fort jag krympt! 😉 Det skulle dessutom passa perfekt till min telefon som har precis samma färg på sitt skal! 😀

Alltihopa går bara på 1589:- och jag är enormt behov av nya kläder, använder typ älsklingen kläder varje dag, så detta ska bli min belöning när jag gått ner 62% av den vikt jag vill gå ner! Haha det låter mycket men det är inte jätte mycket, utan bara tillbaka till min vanliga vikt! 🙂

Tyvärr kommer det ta hela 8 veckor tills dess! Vill ju ha nya kläder nu! 😉 Men då kommer de ju passa såå mycket bättre och om jag ska skaffa mig en tjockisgarderob bör den ju innehålla mörkare färger, eftersom mörkt krymper och får en att mer slimmad ut! 😉
Puss