Göteborg Horse Show!!


YES!! Äntligen händer det något spännande i mitt liv!! Imorgon smäller det! Då ska jag gå upp äckligt tidigt och dra till Göteborg Horse Show! 😀 Ska bli sååå jäkla spännande! Ja alltså egentligen ska jag inte till själva showen utan mitt mål är mässan!! Här ska shoppas loss!! 😀 😀 😀

I morgon är dessutom sista dagen på mässan så det kommer var sjukt mycket rea överallt för försäljarna vill ju ha med sig så lite som möjligt hem! Najs värre! 😀

Var alldeles för länge sen jag faktiskt kom iväg till ghs, oftast har jag missat den eller så har de krockat med något annat, plus att de har inte varit någon(älsklingen) som har velat följa med mig! Ha, men nu har jag kommit på att de finns fler människor på jorden än älsklingen  så nu följer mamma med mig! :p hehe den enda som hade tid(inte sååå smart att ta upp det med bara 2 dagar i förväg!)!

Ska bli såå kul att hitta på något annat än att bara plugga och jobba, och så fort jag kommer hem ska jag börja planera vad jag ska ha på mig och vad jag ska ha med mig! Detta kommer bli en stor fotofest! 😉

Har börjat förberedelserna redan nu genom att ladda ner deras app! :p

Puss