Trist bloggare!


Gud jag har kommit på att mitt liv är på tok för tråkigt! Jag har ju ingenting att skriva om! Just nu stå livet liksom istå, jag bara jobbar, pluggar och tränar typ!

Enda avbrottet i slentrianen var i förrgår när min kille fick en släng av magsjuka, och låg och ulka hela kvällen! Så där lagom kul liksom! :p Haha nä nu överdriver jag, det roligaste som hände den dagen var faktisk att en av mina klasskompisar kom ner och vi funderade på framtida utbildningar, käkade pizza och simmade(skönt att jag fick sällskap när älsklingen låg och spydde!). Varför bor alla jag umgås med såå jäkla långt bort?! Inte en enda som jag kan umgås med typ varje dag! 🙁

Men funderar på att dra till gymmet idag, borde väl egentligen låta bli eftersom jag är inne på dag sex med huvudvärk, men träffade en gamla kompis från sjöbo på gymmet förra veckan. Hon hade flyttat ner och levde ihop med en träningnarkoman så hon sa att hon skulle vara på gymmet typ varje kväll, tänkte försöka haffa henne där! 😉 Håll tummarna för mig! 😉
puss