Kinesiskt horoskop


Har suttit i alldeles för många timmar och läst om mitt kinesiska horoskop och har nu kommit fram till lite roliga framtidsdetaljer för mig och älsklingen! 😉

Jag är född i ormen år och älsklingen i hundens år, inte de mest passande paret men några ljusglimtar finns de allt:

”Den osjälviskt hängivna och oromantiska Hunden tjusas av Ormens skönhet. Hon i sin tur belönar honom genom att stanna hos honom också under de dåliga tiderna. Men som sagt, en Orm har nu sitt eget sätt att se på det där med trohet.”

”Den lojala Hunden finner sin Ormälskarinnas historier lite väl tunna vid närmare granskning, men precis som Grisen väljer han att förbise med hennes taktlöshet. Hon är ju så förtjusande och åtråvärd.”

”När Hunden faller för den förtrollande Ormen gäller det för honom att gå försiktigt fram, annars är risken stor för att hennes förhoppning om en passionerad romans och hans mer jordbundna kärlek råkar i konflikt med varandra. Och skulle Ormen klämma till, är Hundens chans att fly liten.”(Min för gott alltså! ;))

Väldigt mycket tjat om att jag kommer vara otrogen, men eftersom jag är hundra procent säker på att jag aldrig skulle vara otrogen ser det ganska positivt ut! 🙂

Den mest exakta planen handlar om mina och älsklingen två framtida barn, de ska föddas år 2018 och 2023 det är i hundens och kattens/kaninens år, det är de två åren som våra barn kommer få bäst uppväxt på:

Moi och barn 2018: ”Hunden älskar samvaron med mamma Orm. Hon tar ju hans barnsliga planer på allvar och ger dem all tänkbar uppmärksamhet och stöd. Precis som alla Ormar klänger hon sig fast vid den hon älskar, något som den lille valpen inte har det minsta emot. I själva verket är det en underbar lisa för detta ängsliga och oroliga barn.”

Älsklingen och barn 2018: ”Hundvalpen är ändå den som blir bäst behandlad av alla och han kommer att få ett överflöd av kärlek och uppmuntran. Unga och gamla Hundar håller samman och ju fler de är desto bättre trivs de. Lyckliga Hundar.”

Moi och barn 2023: ”Katten är ett tålmodigt barn som villigt lyssnar till Ormens goda råd, men det finns tillfällen när den lilla Kattungen känner att han inte riktigt hänger med när Ormen tar upp andliga spörsmål, som ju är något av hennes specialitet.”

Älsklingen och barn 2023: ”Kattungen drar nytta av Hundens starka lojalitetsbegrepp. Under Hundens ledning känner Katten att han bättre klarar av att ta itu med livets alla problem och att han blir mer pålitlig socialt.”

Detta drakens år låter väldigt spännande:

Från allra första dagen präglas Drakens år av en sprudlande vitalitet och livsglädje som har få motsvarigheter under något annat år. Ofta inleds det nya året med nyheten om en stor extraordinär händelse och varje händelse under Drakens år är lika färgstark och bullrig som ett fyrverkeri.

Kineserna värderar Draken högre än alla andra, eftersom han för tur med sig i synnerhet i pengafrågor. Draken för tur med sig till alla. I kricket och baseball når slagmännen hundra poäng, politiker vinner val med stor majoritet och chansen är större än någonsin att få uppleva den stora kärleken. Nu ska man kasta all försiktighet överbord, lämna alla tvivel bakom sig och helt överlämna sig åt karnevalens karismatiska ledare. Och vare sig du väljer att ta del i spektaklet eller att betrakta det från åskådarplats, blir året ändå en enda lång oavbrutet snurrande karusell. Möjligheter öppnar sig med samma lätthet som när en sommarros slår ut och alla dörrar står vidöppna. Men tveka inte, grip tillfället i flykten, för minns att du bara har tolv månader på dig och att chansen bara återkommer en gång vart tolfte år. Precis som i sägnen om El Dorado är marken under våra fötter belagd med guld. Vi har bara att ta för oss, men var noga med att den glänsande metallen ska vara guld och ingen visserligen glittrande, men värdelös, imitation. Och året slutar som det börjat. Drakens år slutar alltid med gnistor och flammor, men när lågorna dött ut och askan kallnat återstår alltid hoppet om att Draken ska återvända, för att än en gång leda livets karnevalståg.”

Specificerat för mig står det:

”Den intelligenta och kloka Ormen dyker fram ur sitt gömställe för att genomföra sina smarta planer.”

Säger inte så mycket men att jag fått 5 av 5 stjärnor säger ju att detta är mitt år! 🙂

Älsklingen har inte riktigt lika mycket flyt: ”Inte heller för den ängslige Hunden blir året särskilt roligt, även om Draken så gärna vill ge honom en hjälpande hand.”

Han har dessutom fått 0 av 5 stjärnor, stackarn! 🙁 Får försöka smitta av mig lite av min lycka! 🙂

Finns så himla mycket mer men tror inte ni vill läsa sida upp och sida ner om mitt horoskop! 😉 Men vill ni själva läsa mer finns hemsidan jag tagit faktan på här! 🙂
Puss