2 år och 5 månader igår!


God morgon världen!

Igår var en alldeles underbar dag, jag och älsklingen firade 2 år och 5 månader ihop, känns helt sjukt att vi faktiskt har varit tillsammans så himla länge, varje dag ihop med älsklingen tar alltid slut för fort, tiden bara springer iväg! 🙂

Gårdagen var verkligen helt underbar, vi började med att gå till simhallen, lite mycket folk och barn, men att vi faktiskt åkte dit för andra gången i veckan gjorde mig så lyrisk att jag inte kunde bry mig så himla mycket om allt folk! Älsklingen var dessutom ganska positiv till simningen så möjligheten att vi kommer fortsätta är nog just nu ganska stor! 😀

Sen blev det lite mysig fika och jag var tvungen att prova ett par av mina übergamla dataspel, Arvet från Rosmondhill blev favoriten! Haha höll på att fastna hela dagen men kom faktiskt loss och kom ut! 😉 På kvällen blev det lördagsmys, vi hade allt, ostbågar, lösgodis, naturgodis och coca cola! Och hemmabakad pizza uppe på det! 😉 Mums vad gott det var, men inte så nyttigt! 😉 På teven blev det, Race to witch Mountain, aldrig hört talas om filmen förut men den var riktigt spännande för att vara en utomjordingsfilm, och efter ett tag in i filmen kom jag fram till att filmen nog dessutom var barntillåten, fast det var ganska positivt på de flesta ställen! 😉

Idag känner jag mig bakis, vet inte varför då jag inte drack en droppe, kan man bli bakis på kärlek och godis? 😉 Mitt huvud säger de iaf! 😉
Puss