Bara hästar på hjärnan!


Hello världen!

Idag har jag fått extremt mycket frisk luft! 🙂 Har varit hos kära mor hela dagen och passat hennes häst och hundar, egentligen skulle jag bara varit där i förmiddags men fick för mycket frisk luft och lyckades somna och sov i nästan tre timmar innan jag var klar med alla sysslorna och de försenade mitt schema lite grann liksom! 😉 Haha sen var de så lite tid kvar innan mamma skulle komma, hon har varit i Tyskland och hämtat hem ett nytt räddningsprojekt, en jättesöt skäckhingst som just nu står på svältens dödsrand, och jag var jättesugen på att se honom. 🙂

Han var helt bedårande, jätte vackert huvud och väldigt rar, så himla sorgligt att en så underbar liten häst har fått utstå ett så tråkigt liv! 🙁 Men om ett par månader kommer alla de sorgliga spåren på hans katastrofalt magra kropp vara borta och han kommer vara stark, frisk och i ett perfekt hull! 🙂 Mamma är grym på att få hästar i hull!

Lite synd bara att min egen stackars Nancy fick bli ensam och lidande för henne han jag inte med dig, men ska ta igen det i morgon med råge, har ingen mockning och eftersom älsklingen ska flyga större delen av dagen kommer jag ändå vara länge i stallet och då ska jag skämma bort min docka något alldeles förskräckligt! 😉 Det förtjänar hon! 🙂

Sitter just nu och letar efter ett nytt täcke till henne också hon har fått såna fula skav av de hon har nu! Funderar på om hon hade gillat ett lyxigt ylletäcke eller ett gosigt termotäcke bäst? Får nog sova på saken, dessutom ska jag beställa det och det ju ingen idé att beställa före måndag iaf! 😉

Dags att nanna lovar att uppdatera bättre i morgon! 🙂
Puss