Äpplen och bananer!


God morgon världen!

Sitter just nu och är jäkligt stolt över mig själv att jag äter äpple och banan till frukost istället för den VÄLDIGT smaskiga kärleksmumskakan som står i köket. Men risken är nog stor att det bara är tillfälligt, ska dock försöka minimera skadorna till bara en bit med älsklingen, inget smygätande!! Och ska även försöka komma iväg både till simhallen och gymmet så jag kan träna bort all kärleksmums igen! Men det blev faktiskt bara en bit igår kväll, och ska försöka hålla mig till max en bit per dag! I vanliga fall skulle det lätt kunna bli upp till 5-6 bitar under en dag och de vill jag undvika!

Just nu har jag ganska stora rörlighets svårigheter, axlarna är alldeles mosiga, blev ju både  gym och yoga igår och det var nog lite väl att ta i! 😉 Tror de dagar jag tränar yoga i framtiden ska jag nog låta bli att gymma först! Min idag blir det lugnare, lite skön simning och så tänkte jag prova ett pass Jympa bas också, den ska vara ganska enkel och passa alla, är ju sugen på att bli jympaledare på friskis, de har en ledaruttagning nu på lördag och det känns ju som att jag bör ha varit med på minst ett pass och lära mig mer om vad det handlar om först! 😉

När jag läste om passen på friskis hemsida kan jag inte fatta att jag inte fått upp ögonen för de innan, det ska träna allt, styrka, kondition och rörlighet, hur perfekt låter inte det?? Och hade drömmen slagit in och jag hade blivit en jympainstruktör hade jag ju fått den träningen automatiskt samtidigt som jag leder andra att bli starkare, smalare, smidigare och får en bättre kondis! Har perfekt hade inte det varit??? 😀

Haha får bara hoppas att simningen mjukar upp mig annars får jag verkligen hoppas mitt pokerface håller, för varje liiite större rörelse får musklerna att gråta! 😉
Puss

ps, har inte riktigt kommit fram till vad jag ska äta idag så det blir inget matschema just nu..