Me need endorfiner i mängder!


God middag världen!

Är precis på väg till gymmet, idag ska det bli en timme där plus att jag ska åka dit en gång till ikväll och gå på yoga, ärligt talat lär jag vara där så länge jag kan, är man ensam på alla hjärtans dag är hemma inte direkt bästa stället, vill helst låta bli att tänka! 😉

Då vädret är supertrist tänker jag inte lägga in ridning i dagens träning, kommer jag ut i stallet kommer jag se det som en bonus! 😉 Men 1 timme på gymmet, 1h yoga och -300 kcal med powerwalk blir ändå ca 700 kcal så jag ligger iaf på plus! 😉

Dagens matschema var faktiskt lite knixigare än vanligt, ville äta lite annat än soppa och sallad idag, och utan träningen hade de såklart inte gått men så här ser det ut iaf:

Fruktfrukost: 1 banan, 1 vit grape, ca 50 blåbär, 10-15 hallon och 10 körsbär.
Sent morgon(mellan) mål: 1 grov dubbelmacka och en burk makrill i tomatsås.
Lunch: 1 burk Laxbullar, 2 potatisar och 100g gurka
Mellanmål: 2,5 dl yoghurt och 10 körsbär
Middag: 300g köttfärssås och 50g spagett

Ser ut att vara mindre än igår men icke, mycket mer 1950 kcal, vet dock inte hur det blir med mellanmålet, har inte ätit lunch än, men skulle helst vänta med den till efter träningen, jobbigt att träna på full mage! 😉 Och då blir det ju inte såå många timmar mellan lunch och middag då kommer mellanmålet bli överflödigt! 😉

Men som det ser ut nu är mitt totala kcal intag när man dragit av träning ca 1250 kcal, vilket är perfekt, så om jag tar bort mellanmålet blir det för litet dock gör det nog inget större eftersom jag har lovat älsklingen kärleksmums som han ska få seeeeent ikväll när han kommer hem, och jag kommer nog inte kunna låta bli att ta en så det jämnar nog ut sig! 😉

Men nu måste jag skriva en inköpslista och sticka till gymmet! 😉
Puss