Nu jäklar!! 2


God morgon darlingar!

Ny vecka, nya beslut och dags att sträva mot en ny kropp och en ny livstil! 🙂

Sitter just nu med min fruktfrukost, det måste jag säga är min absoluta favorit måltid i hela den här dieten! 😉 Me love! 😉 Det allra bästa är att den går att variera i 100 olika varianter, idag blev det banan, vit grape, hallon, blåbär och körsbär! Smaskigt värre! 😉

Jag har kommit fram till att mitt ätande har varit alldeles för ostrukturerat, så nu ska jag ägna 10-15 minuter varje morgon till att planera vad jag ska äta under hela  dagen och ungefär när! 😉 Dagens schema ser ut så här;

Fruktfrukost: 1 banan, 1 vit grape, ca 50 blåbär, 10-15 hallon och 10 körsbär.
Sent morgon(mellan) mål: 1 grov dubbelmacka och en burk makrill i tomatsås.
Lunch: Gulaschsoppa
Mellanmål: 2,5 dl yoghurt och 10 körsbär
Middag: Stekt lax och en sallad gjord på tomat, gurka, broccoli, oliver och lite fetaost i olja(ca 25g) uppe på.
Kvällsmål vid behov: Omelett på ett ägg med lite lufttorkad skinka på och en tomat.

Dagens kcal intag blir då 1500/1628 kcal beroende på om jag äter kvällsmål eller inte, det är en hel del när man går på diet 1000-1200 kcal är mer normalt, men då orkar jag inte träna och blir dessutom väldigt hungrig, vilket gör att jag har svårt att hålla dieten, så detta passar mig bättre! 🙂 Speciellt morgonmellanmålet har jag utformat för att jag tänkt träna efter det, egentligen är det ju meningen att man bara ska äta en grov macka men jag tar en dubbelmacka och sen väldigt mycket pålägg på för att orka! 😉

Men sen har jag tänkt att det ska bli ca -300 kcal genom powerwalk och ca -300 kcal på träning, antingen 1 h ridning, 35 min simning, 45 min lugn spinning eller någon annan kul träning! Lyckas jag hålla ihop det kommer mitt kcal intag bli bara 900-1028 kcal om dagen och det tycker jag är en aning lite så om jag håller ihop detta ska jag unna mig en näve naturgodis(ca 50g) eller ca 50g mörk choklad eller något annat som jag känner för i ca 50g, vilket blir ca 250kcal = 1150-1278kcal och det tror jag nog blir rätt lagom! 😉

Nu är jag taggad till tusen och ska nu jag ut i det vackra vädret med mina små monster! 😉
Puss


2 tankar om “Nu jäklar!!

 • Nyfiken :)

  Hej,
  Ny dag och ny vecka, hoppas att det går bra att hålla dieten 🙂
  Jag brukar följa din blogg och jag är väldigt nyfiken på hur det gick med slim-fit behandlingen, är själv väldigt sugen på att testa 🙂 Kan du inte lägga ut före- och efterbilder?

  /Nyfiken 🙂

  • Emily Inläggsförfattare

   Hej, lovar att ta en efter bild väldigt snart men efter denna svullohelgen blir resultatet inte rättvist! Men lovar att lägga ut före och efter så fort jag väger lika mycket som jag gjorde efter sista behandlingen! 😉 Puss

Kommentarer är stängda.