Underbar helg!


Hello världen!

Har precis haft en superstrålande helg, min bästa polare har typ varit här hela helgen, egentligen har vi inte gjort något större, när vi tog bilden hade vi i och för sig planer på att gå ut på stan men det slutade med att vi somnade till en skräckis istället! 😉 Haha utgångsutbudet här i stan är så tråkigt att det inte ens känns meningsfullt att gå ut! Men nästa gång ska vi planera bättre och åka in till Malmö istället, lite mer spännande utbud! 😉

Sitter just nu och laddar upp med pepp och bra tips inför den nya veckan! Nu ska jag verkligen komma igång och träna! Hela nästa vecka ska gå i träningenstecken, förutom halva torsdag och fredag för då är det föreläsning och tenta som gäller! 😉
Hade gärna sagt att tisdag ska gå i kärlekenstecken, men älsklingen ska jobba från morgon till sena kvällen så det lär snarare bli extra mycket träning kommer behöva alla endorfiner jag kan få för att inte få frispel! :p

Ska ha som mål att skriva om och använda minst ett hälso/träningstips varje dag! 🙂
Puss