Yeah!!!


God morgon världen!!

Idag är jag på absolut toppen humör!! Vilket är väääldigt ovanligt när jag har varit på jobbet i över 12 timmar och är ganska trött! 😉 Men tröttheten kunde jag inte bry mig mindre om just nu!! Fick precis tillbaka resultatet på den senaste tentan, som jag var extremt tveksam om det verkligen hade hade gått vägen.. Men jo idag kom svaret ett alldeles ypperligt G! Sååå jäkla skönt! Ännu en kurs klar! 🙂 Nu är det bara 6 kursen kvar, sen är jag klar och examinerad hälsocoach!! Woho! 🙂

Och nästa vecka ska jag till Gislaved på föreläsning och tenta, tyvärr på två olika dagar, men sen är ännu en av kurserna avklarade! 🙂 Och då jag är ledig hela denna helg(hoppas jag) tänkte jag att jag skulle försöka plugga av alla uppgifter jag kan, som har kommit ut än! Skulle vara skönt att ligga lite före med studierna för en gångs skull! 😉
Puss