Det är illa..


Urk blev helt plötsligt sjukt illamående, vet inte riktigt vad som hände, men på min skala är de här illa. 🙁

Då jag är en matoman kan jag oftast äta vad som än händer, oftast när jag är illamående vill jag äta för att bli av med magontet, illamående brukar alltså lätt leda till överätande. 😉 Men nu när jag åt lunch, Gulaschsoppa, fick jag knappt i mig en portion, hade tänkt äta båda två, en burk innehåller två portioner, och en portion innehåller bara 180 kcal så för att stå mig längre än 10 minuter brukar jag ta båda två, 360 kcal är ändå ganska lite för en lunch. Men nu fick jag tvinga i mig en portion och detta är väldigt ovanligt, brukar snarare var att jag får tvinga mig att sluta.

Så på min skala är det här riktigt illa…

Hoppas verkligen att det inte håller i sig för jag har massor att göra så fort jag slut, ska ut med hundarna, sen till stallet, sen hem igen äta middag innan jag ska tillbaka till stallet och fixa fransarna på stallägaren och någon gång under eftermiddagen/kväll ska en av mina bästa polare komma och hälsa på, självklart grymt uppskattat! 😉 Men jag har verkligen inte tid att bli ynklig och må dåligt just! Fast de är väl de värsta med sån här skit, den bryr sig väl inte om det passar sig eller inte! 😉
Puss