Fruktfrukost!


God morgon världen!

De senaste dagarna har inte blivit precis som jag tänkt! Älsklingens rara syster kom hit med helt underbara chokladbiskvier, och det stjälpte hela matschemat, igår blev det till och med biskvier till frukost! :O Visserligen åt jag ju inte frukost för vid halv ett, men ändå! Socker till frukost är inte min grej! Vill liksom inte börja dagen med att må illa! :p

Men idag ska jag komma in på rätt spår! Sitter just nu och knaprar på min fruktfrukost, ett äpple och tinade frusna hallon och blåbär, så himla gott, kom också på att när blåbären inte blir helt tinade äter jag mycket långsammare för att de ska hinna tina och då hinner jag känna att jag blir mätt istället för att jag kastar i mig frukten och är sen fortfarande hungrig så jag börjar rota i skåpen för att jag inte kan hålla mig! 😉

På träningsfronten är jag ganska kluven, vet inte riktigt hur jag ska göra, för efter lite efterforskning på vilka områden älsklingen har tillgång till friskvård hittade vi att han också har möjlighet att gå till simhallen, vilket han snabbt kom fram till, till min stora besvikelse, var ett mycket trevligare alternativ än att gå till gymmet! Så nu sitter jag och funderar på om jag ändå ska gå till gymmet eller om jag ska hålla mig till ridning och simning som motion, tror att jag kan ha svårt att hinna med något mer i träningsväg, men samtidigt finns det ju inte en chans att jag kan få in en fot i verksamheten på friskis och svettis om jag inte ens går dit… Krångligt värre!

Men Nancy får komma först iaf, sen får jag se när älsklingen får sitt friskvårdsintyg och vi kommer iväg till simhallen, om jag sen har någon energi kvar… 😉

Nu ska jag powerwalka till Ica och köpa honung! 😉
Puss