Käftsmäll..


Hej världen!

Hoppas ni inte saknat mig för mycket, fick verkligen en mental käftsmäll igår och kan väl säga att det tog en stund innan jag kom upp igen. Nu i efterhand har jag kommit fram till att det egentligen var något bra för det fick mig att komma igång och försöka skapa en förändring där mitt liv har funkar riktigt dåligt alldeles för länge! Ber om ursäkt för att jag låter lite kryptisk men det är ett lite för känsligt ämne för att kunna tala rakt ut om det. Sorry!!

Så idag har jag jobbat hela förmiddagen för att uppdatera saker som har legat bortglömda väldigt länge, känns riktigt bra faktiskt, ska bli skönt med alternativ! 🙂 Har även mailat till Katrinebergs folkhögskola om deras pt utbildning, den enda jag har hittat än så länge som är kostnadfri! 😉 Dock ligger den VÄLDIGT långt bort för mig, så jag har frågat dem om hur schemat ser ut, för annars kommer det bli ca 52000:- bara i resekostnader och då kan jag lika gärna gå betalutbildningen här i stan, men kommer liksom aldrig få ihop de pengarna så håller tummarna så får vi se vad de säger! 😉

Tänkte jag skulle till antigen friskis och svettis eller hangaren idag och kolla in läget och vilka möjligheter det finns att kanske kunna få in en liten fot där, är ju drömmen att få jobba på ett gym och motivera, coacha och kanske sen även lära folk att träna. Jag vet att möjligheterna är ganska stora på f&s men vet även att mycket av deras verksamhet är på ideell basis och det betalar ju inte direkt hyra, men samtidigt om jag får gratis utbildning kan det ändå vara värt det! 🙂 På hangaren har jag ingen aning om hur möjligheterna ser ut, men då deras priser är betydligt högre är nog chansen större till lön, men samtidigt är säkert kravet på utbildning större, har ju liksom ingenting klart som det ser ut idag. 😉 Men man kan alltid höra! 😀 Håll tummarna för mig!

Dags för en hundpromenad, jätte kul, då båda hundarna har börjat hata snö! :p Sen lunch! 🙂
Puss