Hudvård och grönt te


God morgon världen!

Denna morgon håller jag på att jobba för att få en strålande hud! 🙂 Har just nu en honungsmask(endast honung) i ansiktet, som jag har haft i lite drygt en timme, man kan ha den hur länge som helst, ju längre desto bättre. 🙂 Och sitter och väntar på att sockervaxet jag precis gjort ska svalna så ska jag prova det på benen, är bara rädd att det kanske blev lite för hårt, men om det funkar bra lägger jag ut receptet! 😉

Sen sitter jag också och väntar på att mitt tevatten ska svalna, blev för varmt som vanligt, grönt te ska ju inte bryggas i kokhet vatten utan 75-85°c är ganska lagom annars blir det beskt och smakar pecka! Tror det är därför så många har fördomar om grönt te för om man brygger det som svart blir det äckligt!

Köpte en stektermometer för att undvik att vattnet skulle bli för varmt och även för att kunna mäta temperaturen på vaxet när jag kokade det, men kunde bara använda den typ två gånger innan de la av! :S Så himla irriterande, sen köpte vi den i Malmö så det är ju väldigt långt att åka bara för att byta ut den! 🙁

Jaja nu borde vaxet oh vattnet ha svalnat! Återkommer med resultat! 🙂
Puss