Slim fit, sista behandlingen imorgon, lite recension..


Retuscherad?

Edit 18/12-13 – Förvånad över hur många som fortfarande kollar in mina gamla inlägg om slim fit, Plus var ju ganska tydliga med att det är en helt värdelös behandling som man kan få brännsår av. Så ni som fortfarande funderar på om det funkar, NEJ DET GÖR DET INTE!!! LÄGG PENGARNA PÅ NÅGOT ROLIGARE!  🙂 Hoppas detta gör att någon mindre går på denna korkade idé! 

God morgon underbara läsare!

Har får några frågor om slim fit behandlingen funkar eller inte, ska ju inte på femte och sista behandlingen förrän i morgon så egentligen vill jag inte ge behandlingen någon dom än, men samtidigt om det hade gett häpnadsväckande resultat hade jag ju skrivit om det! 😉 Nä några stora resultat har jag verkligen inte fått kanske någon cm har försvunnit men inte ens så mycket att jag kan se någon skillnad i spegeln. 🙁 Måste säga att jag än så länge är ganska besviken, och väldigt glad att jag inte lagt några stora summor på det! Men det var kul att prova och huden på min mage är nu sjukt len! 😉

Nä men det slutliga orden om behandlingen kommer inte förrän på onsdag nästa vecka då har det gått 4 dagar efter sista behandlingen och man ska se slutresultatet, då kommer även en före och efter bild.
Puss