Trångt och mysigt


God morgon världen!

Ibland funderar jag på vad jag har gjort för att förtjäna all skit?? Idag står en utflykt till Skövde på schemat, ska bli spännande värre och jag hade världens flyt att föreläsningen inte börjar förrän kl ett vilket leder till att jag kan ta tåget dit, sååå jäkla skönt att slippa köra! Men sen ta turen snöpligt slut, sitter på första tåget i raden av tre, och såklart har just detta tåg varit tvungen att skära ner på vagnar pga vagnsbrist, och vid denna tid leder det till ett jäkligt fullt tåg så sitter just och trängs med småpojkar som har badat i parfym eller något, och det stinker så jag nästan känner mig kräkfärdig! Blä värre!

Men det kan jag leva med vad värre är att tåget dessutom är sent och jag hade bara 17 minuter som det var innan, just nu krymper de väldigt fort och jag måste dessutom hinna hämta ut innan tåget går, är det mycket folk kommer jag lätt få panik för får jag inte komma för sent min biljett gå inte att byta och just nu står tåget still för andra gången utan perrong för att vänta på mötande tåg, lätt hysterisk just nu!!
Återkommer om jag hinner med nästa tåg eller inte!
Puss