Mindre än två timmar kvar!


Sitter just nu på det näst sista tåget för dagen, det femte för idag för att vara exakt. Just nu önskade jag att jag aldrig hade stressat i första hand, kom över 10 min för tidigt till dagens föreläsning och då kändes verkligen all stress fruktansvärt onödig! 😉

Har haft sällskap av en kurskamrat som liksom mig får göra om dessa föreläsningar, ganska skönt att ha någon på samma nivå, då resten av de jag träffade där bara var inne på sitt första år i utbildning. Och sen hade jag flytet att vi åkte samma tåg nästan hela vägen hem, hon har precis hoppat avoch för mig är det bara ca 1 timme och 45 min kvar! Vilken dag och så fort det gick kan inte fatta att jag nästan är hemma igen, i morse kändes den så lång men nu är den nästan slut!

Föreläsningen var väldigt roligt och den gav några nya tankar, men annars var det mest basicsnack som vi som går  andra året har utvecklat ganska långt idag och det kändes lite för enkelt. Kändes inte direkt värt de över tusen kronor jag lagt på resan, men har ju inte mycket val, detta och ett till är ju obligatoriskt! 😉 Nu är det iaf mycket bekvämare att åka när tåget nästan är tomt och resan känns mycket mindre i kroppen än den hade gjort om jag istället kört bil, så över de stora hela har det varit en riktigt lyckad dag! 🙂

Och till nästa gång ska jag komma ihåg att det hjälper inte att stressa antingen kommer jag fram eller så gör jag det inte, så är det bara. Ska jag kunna hjälpa folk med sina stressproblem i fram tiden får jag faktiskt ta tag i mina egna också, leva som man lär så att säga! 😉
Puss