Andas ut…


Nu sitter jag äntligen på sista tåget för resan uppåt och nu börjar jag tillslut kunna slappna av. Detta tåg är det enda som en så länge har varit i tid från perrongen, det mellan Malmö och Göteborg var 10 min sent och sen blev det ytterligare 5 min försent redan första halvtimmen och jag trodde jag skulle få ett hysteriskt anfall över att behöva stressa till ännu ett tåg! Men när vi väl kom fram till Göteborg var faktiskt tåg till och med 5 min för tidigt! 😀

Såklart sitter jag nu på dagens bekvämaste tåg och så är resan bara knappt en timme, hade hellre haft det så här bekvämt på det tre timmar långa resan jag precis åkt, men jaja bättre en timme än inte alls! 😉 Har suttit med mycket intressant folk på resa, en stund precis när vi åkt från Malmö hade jag en tjej bredvid mig som helt utan att skämmas alls satt och läste vad jag skrev på datorn, hade ett möte med mina klasskompisar och vi diskuterade budgetar till ett grupparbete som vi håller på med, det kan ju inte ha varit så himla intressant direkt, men trots att jag tittade menande på henne flera gången fortsatte hon ha blicken klistad vi min skärm! 😉 Nyfiken i en strut! 😉

I slutet på tågresan till Göteborg satte det sig en man som måste ha älskat mörkblå, för alla  hans kläder och väskor, han hade 3, var mörkblåa! Så lite speciellt ut! 😉 Han va dessutom ganska speciell, försöket med jämna mellanrum få igång ett samtal mellan oss, genom att kommentera isen på havet, att kvinnan i högtalen talade grammatiskt fel i högtalaren när hon bad folk att se till att väskorna som låg på hathyllan inte stack ut och om jag tittade på Wallander varje söndagskväll eftersom jag kom från Ystad. När jag då svarade att min karl inte gillade svenska serier, frågade han snabbt om han var svenskt, haha har aldrig tänkt på att folk kan dra den slutsatsen tidigt, något i hans tonfall fick det att låta som att det var fasansfullt om han inte var det, vilket var ett ganska intressant uttalande med tanke på att kille som satt bredvid honom var allt annat än svensk. Haha

Nu gäller det bara att jag har gissat rätt på stationen i Skövde så jag hinner till föreläsningen i tid, har slarvat med sockret idag, mest för att jag behöver lugna ner mig från all stress men även för att få lite extra energi när jag väl kommer fram så jag kan kuta till rätt sal! 😉 Det är något jag verkligen hatar med lchf kost, jag blir skittrött och slö och orkar typ inte göra någonting när inte äter kolhydrater, visst inte så konstigt men det känns väldigt fel på något vis. Fast de känns inte så himla mycket bättre nu med choklad i magen, mår ganska illa! 😉

Återkommer på hemresan håll tummarna att förläsningen var så intressant att jag orkade hålla mig vaken! 😉
Puss