Hangover, mindre roligt när man är nykter


God morgon världen!

Måste säga att det är såå himla mycket tråkigare att umgås med någon som har en hangover när jag själv inte har druckit en droppe, än när man själv är lite bakis! Särskilt när man har planerat att hitta på en massa saker och man upptäcker att man sitter helt själv i soffan medans ens partner bara har två mål i livet, toaletten och sängen.. Så jäkla tråkigt! :@

Sitter just nu och kikar på gym då dagen snorblåst får mig helt att tappa suget att ta mig ut till slingan och powerwalka, dock är det så svårt att hitta ett gym som verkligen passar mig här, hade hellre gått på ett gym i Malmö, men det är lite långt och dyrt att åka dit varje gång! 😉 Just nu är det tre olika jag är velar mellan;

Friskis och svettis, billigast och har även två yogapass vilket jag älskar, men väldigt litet gym och  sämst öppetider, önska att det fanns ett 24/7 gym i stan!

Hangaren, lite dyrare plus att man måste binda upp sig på mBrinst 4 månader, helst ett år då är det jättebilligt, men även väldigt lång tid, bättre öppettider och det ser väldigt fint ut, men där har jag aldrig varit så jag måste undersöka det lite mer först, tyvärr har de inga yogapass, men de har en hälsocoach och det hade varit väldigt spännande att se hur denne jobbar! 🙂

Breeze Fitness, absolut bästa öppettiderna 5-24 varje dag, men också det som är absolut dyrast hela 600:- per månad och inte ens om man binder upp sig på 24 månader blir de lika billiga som en månad på F&S eller 12 månader på hangaren, så det är de gymmet som svider mest i plånboken plus att jag tycket inte gymmet är så himla fräscht och finns inga gruppträningar som jag är särskilt intresserad av, allt är så himla bodybilderfokuserat, och det är inte direkt jag, men öppettider är suveräna, får ofta ryck sådär tio på kvällen och då måste ju gymmet vara öppet! 😉

Vet inte hur jag ska göra!! Glömde säga att F&S ligger närmast så dit skulle det vara lättast att cykla eller åka rullor, hangaren hade jag nog också kunnat strunta i bilen en del av gångerna, men breeze ligger för långt bort, kommer vara för lat för att cykla dit!

Men till att börja med ska jag nog kolla in hangaren, har ganska höga krav på hur ett gym ser ut, inte för litet och inte för sunkigt! 😉 Får se om jag kan få med min bakfulla karl och kolla in det! 😉 Nu har han iaf slutat låta som en traktor så han kanske börjar vakna till liv! 😉
Puss