Bortbjuden, förstör dieten


God kväll världen!

Idag har jag kört stenhårt på LCHF och det har faktiskt gått riktigt bra, provade ett nöttbröd med en lite intressant metod att mala de hackade hasselnötterna! 😉 Vi hade ingen mortel som jag hade räknat med så jag plockade fram en hammare och gick lös på hacket i påsen, funkade faktiskt riktigt bra, men känns som det skulle vara värt att köpa en mandelkvarn till framtida bröd! 😉

Brödet där emot var väldigt skumt, kändes som en omelett i konsistensen typ, kan vara för att nötterna kanske inte blev tillräckligt krossade, men med massa gott pålägg gick det lätt ner iaf. Dock fick min lunch min kille att rynka på näsan, ölkorv med philadelphia! Tyckte det var jätte gott dock! 😉

Så långt så bra, men sen gick kvällen åt pipan, var bortbjuden till kära svärmor som bjöd på fyrarätters middag, till förrätt var det snittar, har hade jag ju inte så många alternativ, kändes ju väldigt oförskämt att inte äta det eller bara äta påläggen så det blev två snittar, till middagen var det stek, potatisgratäng, grönsaker och en supersmaskig sås, det blev ett litet rabalder när de kom till potatisgratängen, men tog pyte lite för att släta över det, så de målet funkade ju hyfsat! 😉 Sen kom vi till desserten och där var det inte en utan två, först glass med rån, jätte gott och jag kunde inte komma på hur jag skulle undvika det, men inte sådär jätte mycket iaf, och sen marängtårta på det, var ju värdens födelsedagstårta så de gick ju inte att säga nej till liksom!

Himla synd på allt socker men försökte iaf ta så lite som möjligt och jämför med hur jag brukar möla i mig var det mycket mindre! 🙂 så en liten seger iaf! Och i morgon ska jag gå fullt ut och bara äta lchf hoppas jag iaf är bortbjuden även i morgon, dock bara på syjunta så jag kan ju bara hoppas jag har tillräcklig motståndskraft ifall någon ställer fram något gott! 😉

Motionsmässigt har det gått riktigt dåligt idag, det enda jag har gjort är att åka rullskridskor till bibliotektet och det är knappt 3 km tur och retur, inte bra alls! Men hoppas på bättre väder i morgon så har älsklingen lovat att vi ska ut på långpromenad, kommer bli underbart, kanske vid havet om vinden tillåter, mindre mysigt när man håller på att blåsa bort! 😉
Puss