LCHF – ett litet test


Nu har läst på sjukt mycket, det finns verkligen enormt mycket både negativt och positivt att säga om dieten, och så himla mycket urfånigt, som att man inte kan motionera mig ner i vikt?!?! De är bara urlöjligt, eller att det inte finns något samband mellan kalorier in eller kalorier ut och viktförändring, sååå fånigt. Men samtidigt håller jag med om att kolhydrater särskilt socker är en stor bov i fetmaepidemin, självklart, dock tycker jag nog man ska lägga största skulden på allt godis och snabbmat! Tror knappast att någon blivit fet av potatis direkt! 😉

Men jag behöver inte tycka som dem för att tycka att lchf kan vara en diet som förhoppningsvis funkar, och kan hjälpa mig att bli av med mitt sockersug! 😉 Tänkte bara gå på den tills behandlingen är slut och sen gå över till GI, och skulle den inte ge några resultat på vikten så har jag iaf kunnat frossa i… öh ja gott kött och goda såser, det är väl typ allt, nä förresten goda nötter också! 😉 Haha jag vet dieten är inget för mig egentligen för deras huvudmotto, att frossa i fett, det är liksom inte min grej, jag är inte rädd för fett pga av kaloriinnehåller utan tycker bara att det inte är gott! 😉 Haha men det löser sig nog!

Har precis skrivit inköpslista och så fort älsklingen kommer hem ska vi åka och stor handla! 🙂 Jag har dessutom skrivit ut två hela sidor med vad jag får och inte får äta och satt på kylen till min älskade karl, själv kan jag typ allt sånt där i huvudet sen länge, men älsklingen vet inte ens vad som innehåller kolhydrater, så tänkte han kunde få en liten fusklapp! 😉 Han är ett lysande exempel på att man visst kan proppa i sig kolhydrater och ändå se ut som en sticka, borde egentligen studera honom och äta de han äter så kanske jag också blir spinkig! 😉 Nix nu är det lchf som gäller, i två veckor! Bye bye gottesug!
Puss