Fluffiga bananmuffins!


Nu är jag klar med dagens behandling, blir lika förvånad varje gång, denna gång somnade jag trots att det inte var särskilt behagligt, men tyckte det var ännu mindre varmt denna gång och när vi var klara var magen inte ens röd! :O Hade krympt typ 0,7 cm, visst alltid något men jag vill ha STORA wow resultat ju!

Jaja nu ska jag iaf ta mig i kragen och prova lågkolhydratkost i resten av behandlingen, har precis lyssnat klart på Matrevolutionen och det var väl ett och annat hyfsat vettigt påstående så varför inte, men då får resten av mina smaskiga bananmuffins åka in i frysen, för det är ju livsfarliga kolhydrater i dem! 😉 Här är receptet iaf, jätte goda och relativt nyttiga om man tar grahammjöl istället för vetemjöl och rörsocker istället för vanligt socker:

ingredienser,

100 g margarin
1 1/2 dl rörsocker(vanligt socker)
2 ägg
2 1/2 dl grahammjöl(vetemjöl)
2 tsk bakpulver
2 bananer
4-6 msk vaniljyoghurt(hade ingen ren vaniljyoghurt så jag tog en banan, blåbär och vanilj istället funka minst lika bra! ;))

1. Sätt ugnen på 225°C.
2. Smält margarinet samtidigt som du vispar ihop ägg och socker tills det börjar vitna.
3. Häll i margarinet, bakpulvret och vetemjölet i smeten. Rör om.
4. Mosa bananerna tillsammans med yoghurten i en skål, när det är slätt rör du ner det i smeten.
5. Fyll muffinsformarna till hälften och grädda i mitten av ugnen i cirka 10-12 minuter.

Ska bli mellan 12-20 st men jag har jättestora formar så jag fick bara 7 och då sänkte jag temperaturen lite och hade dem in i ca 15 min. 🙂

Bild på den kommer så fort jag kommer hem! 🙂
Puss