Dags för behandling 3!


God morgon världen!

Nu är jag ännu en gång på väg in till Malmö, idag ska det bli behandling tre, är väldigt nyfiken på hur denna kommer kännas eftersom de två tidigare har varit sååå olika, hoppas att det inte ska vara så himla smärtsamt denna gång, men samtidigt känns de som den tar bättre när det gör ont, vill man vara fin få man lida pin så att säga! 😉

Samtidigt känns det sjukt nervöst då jag tycker att man bör börja se resultat efter tre behandlingar och jag är nervös att jag inte ska se någon förändring för då kommer jag bli såå himla besviken! 🙁 Fast de är ju egentligen ingen idé att hispa över det redan nu då de färdiga resultatet av denna behandling inte kommer synas förrän om 3-4 dagar, men det gör jag iaf! 😉

Kommer vara på salongen lite mer än en halv timme innan jag har tid för behandlingen, hoppas någon har tid och lust att mätta min fett och muskelprocent ska bli spännande ville göra det före första gången men glömde helt bort att fråga så jag tänkte att detta är bättre än inget! 🙂 Sen tänkte jag även göra det när behandlingen är klar och se om det hänt något! 😉

Nu ska jag snart av men återkommer efter behandlingen och då ska ni även få ett recept på ett par übersmarriga bananmuffins som jag provade igår! Bytte ut vissa ingredienser, vetemjöl och socker till lite nyttigare varianter så de är både goda och hyfsat nyttiga, nästa gång ska jag också skära ner på sockermängden och se hur det blir! 😉
Puss