Krisigt värre!


Fick panik i morse när jag ställde mig på vågen (väger mig bara när jag varit hälsosam dagen innan ;)), jag har gått upp i vikt sen senaste behandlingen!! Visst det var bara 4 hg men ändå, kommer ju bli skitpinsamt när jag kommer dit i morgon, om jag har blivit större liksom! Han som behandlar mig mäter ju min mage före och efter varje behandlingen och skulle jag vara större än förra gångens efter-mått, kommer han ju förstå att jag har varit extremt ohälsosam, gud vad gräsligt! :O

Så denna dag är vigd till att tokbanta(=äta vanligt men utan kakor, bullar och all annan skit jag har tryckt i mig de senaste! ;)) och träna som en galning = åka ut till slingan efter jobbet och powerwalka 1 mil, 20 min rumpträning i viktminskningsläget på xboxen, och konditionsträning i skogen med Nancy! Självklart har rumpträningen lägsta prioritet och kommer ske sist eftersom den inte kräver varken solljus eller varmt väder utan den kan jag göra sist i kväll! 😉

Egentligen borde jag väl inte ha ett så högt tempo i träningen då knät inte är en gnutta bättre än igår, men samtidigt är det inte heller sämre, trots all motion igår, så jag håller tummarna för att det inte ska bli sämre till i morgon, men tror nog att ir-bastuns värme kommer gör de bättre! 🙂
Puss