Dag 24


God kväll underbara läsare!

Idag har varit en underbart, väldigt stressig och fruktansvärt kall dag! 😉 Hovslagaren ringde redan innan jag hann sluta jobba och sa att han skulle vara i stallet lite före halv tre(= <30 min efter att jag slutar) så jag fick typ kuta hem, byta om, gräva i skåpen efter något att äta(hittade en påse nöt & bär mix, perfekt!) innan jag kastade mig iväg till stallet! 🙂 Men underbara Nancy fick i alla fall en ny dojja, och det var ju det enda som var viktigt i denna historia! 😀

Hade dessutom världens tur att precis när hovslagaren var klar kom en av mina stallkompisar så jag fick sällskap när jag red ut, blev en jättelång runda och det var inte många delar av min kropp som inte hade på tok för låg temperatur när vi kom tilllbaka! 😉 Tanken var egentligen att vi skulle har galopperat en stor bit av rundan, men de var alldeles för hårt i backen för att kunna göra något mer än att skritta och lite försiktigt trava! 😉 Men skönt att äntligen komma ut med Nettan igen iaf! 🙂

Maten har faktiskt för första gången på alldeles för länge gått riktigt jäkla bra, känner mig så nöjd, förutom att det blev en choklad muffins nu i kväll, älsklingen bakade och jag kunde inte låta bli att smaka en liten! 😉 Men tror nog jag har frusit bort alla de kalorierna idag! :b Dock blev powerwalkandet väldigt kort idag, bara 2,5 km, men har hela dagen haft läbbigt ont i ena knät och efter powerwalken var de ännu värre så det var nog nästan tur det inte blev längre, men i morgon hoppas jag det är bra igen för då ska jag försöka gå minst 5 km, håller på att lyssna på Matrevolutionen, jäkla propagandabok om lchf-diet, hur kommer det sig att vi dag inte ska får tänka själva när det gäller vad vi stoppar i oss? Varför ska vi få nerkört i halsen vad som är rätt och fel när det gäller mat? Eftersom alla har olika åsikter och man är fortfarande inte säker på vad som verkligen stämmer när det gäller mat tycker jag man borde har en mer vänlig och avslappnad ton när man berättar om sin diet, och inte bara domderande berätta att om du inte gör som jag säger kommer du bli smällfet och dö i morgon!! Ur fånigt, men så länge min behandling håller på ska jag ju försöka hålla en sån diet, och om inte annat lär boken göra mig tillräckligt förbannad för att verkligen ånga på i powerwalken! 😉 Hihi!

Nu är det dags att nanna imorgon är en ny dag! 🙂
Puss