Dag 23


God morgon världen!

Måndag morgon, den dag i veckan absolut flest löften om ett nytt (hälsosammare) liv, vilket också jag gör varje måndag! 🙂 Oftast iaf, men bättre det än att man redan på måndag ger upp och låter fördärvet anlända. 😉

Dock kan jag säga att det blev inte bild i morse, för när jag tittade i spegeln var jag helt säker på att jag hallucinerat att magen så mindre ut i går, för idag tyckte jag inte alls om min mage! Mindre kolhydrater och mer powerwalk! 🙂

Börjar bli ganska stressad av att min största träningsaktivitet fortfarande är obrukbar, då hon har tappat en framsko, är lätt halt och hovslagaren har tydligen hälsat hem, för han vägrar svara, har aldrig hänt  innan och det börjar göra mig tämligen hysterisk!!! JAG VILL RIDA MIN ÄLSKADE NANCY!!!! Men får jag inte tag i honom ska jag höra med stallägaren om hennes hovslagare kanske kan ställa upp! :S

Jaja så länge får det bli powerwalk, tänkte försöka hinna med mer än de fyra km jag gått de senaste dagarna, dock kommer jag nog få gå ensam då, men har laddat telefon med ljudböckerna Matrevolutionen, Mental Styrketräning och Självkänsla nu! så jag ska nog klara mig! 😉 Bara lite drygt att jag bara kan gå max 2,5 km slingan, vilket jag får göra väldigt många gånger då, för jag jobbar idag fram till 17 och då är det ju redan mörkt ute så jag kan ju bara gå i de slingorna som har elljus (1,5 km & 2,5 km)! Blir svårt att powerwalka när man famlar sig fram i mörkret! 😉 Men tänkte 3 eller 4 varv, så 7,5 km eller 1 mil ska det bli i dag. För mig är 7,2 km ungefär så långt jag måste gå för att få ihop mina dagliga 10 000 steg, så de få jag ju lätt ihop! 🙂

Sen kom jag på vad som kommer få mina armar vältränade och snygga, och något som min älskade Nancy också kommer att uppskatta, en helskrubbning av Nansan! Den leran hon så förtjust älskar att gnugga in i pälsen kommer lätt träna mina armar något kopiöst när jag försöker skrubba bort dem! 😀 Längtar så efter att sluta jobba nu! Vill komma iväg! 😀
Puss