Dag 22


God förmiddag världen!

Idag tyckte jag faktiskt min mage så lite snyggare ut i morse! 🙂 Dock var det ju som vanligt med mina mornar, orkar inte gå upp förrän i sista sekund, så jag var stressad som sjutton och hann inte ta någon bild, och nu efter frukost och massor med vatten är den inte alls fin längre! Men äcklade dessutom till det med pizza och kladdkaka igår, så magen kommer vara ännu finare imorgon, ingen skitmat idag! 🙂 Och då ska jag komma ihåg att ta en bild, fast de slutliga resultatet av denna behandling kommer inte synas förrän på onsdag så vi får se hur mycket som syns i morgon! 😉

Har dock sjukt ont i magmusklerna idag, vilket jäkla träningspass det blir för dem alltså! :O idag har jag ett 11-timmars pass på jobbet, så nu är jag ju begränsad att träna, hade tänkt köra mitt vanliga program, men som min mage mår idag är nog inte magövningar jag bör köra, men såg några övningar på aftonbladet som jag ville prova, här är klippet:

En sak som får mig att tro att min mage har blivit snyggare är att jag har börjat fokusera på hur flabbiga mina armar ser ut, så de armövningarna som är med i klippet ska jag absolut prova! 😉

Förresten ett litet tips till er som har som jag, en tråkigt hud men finnar och skit, svaret är irbastu! Min hud har blivit väldigt mycket finare och då har jag bara hunnit med två gånger än så länge, men den är redan mycket finare, håller tummarna att de ska försvinna helt efter alla 5 gånger, kommer med före och efterbilder efter sista behandlingen! 😀
Puss