Nu är jag 1 cm mindre! ;) 1


Tycker inte direkt själv att jag blir så mycket mindre men samtidigt hur mycket syns en cm? Det känns som han inte kan direkt mäta så fel längre liksom så det kanske stämmer, hade dessutom blivit 0,5 cm mindre än när jag gick därifrån första gången vilket betyder att jag har minskat med 3,5 cm än så länge, har svårt att se det men är det så är det ju fantastisk! 🙂 Visst låter jag knasigt negativ, men jag ser fortfarande inga direkt resultat, men  samtidigt har jag snart fått i mig två liter vatten så det är kanske inte konstigt magen är stor som ett hus! 😉

En väldigt positiv sak är iaf att denna behandling var sååå mycket skönare, nu kändes den bara som en varm massage, kanske ett par grader för varm men inte alls samma smärta som förra gången!! 🙂 Skönt som sjutton! 😀 Dock får musklerna fortfarande sig en rejäl omgång! Asskönt att träna magmusklerna till max utan att behöva göra något direkt! 😉

Men så fort jag kommer hem ska jag gå en lång powerwalk så jag får ur mig allt fett så de inte fastnar i de andra fettcellerna istället! 🙂
Puss


En tanke om “Nu är jag 1 cm mindre! ;)

Kommentarer är stängda.