Bara träning för hela slanten!


God morgon underbara läsare!!

Idag är mitt schema helt tomt, förutom att jag ska jaga min hovslagare som en tok, då Nancy har varit utan framdojja alldeles för länge nu, fattar inte varför han inte svara han brukar alltid fixa tappskor samma dag eller dagen efter man hör av sig till honom, jätte konstigt!! Men nu tappade jag tråden, tillbaka till ämnet, eftersom mitt schema är helt tomt, vilket är grymt ovanligt, ska jag viga denna dag helt åt träning, har ju gått så där med kolhydraterna de senaste dagarna så nu ska jag gå bort allt jag inte borde stoppat i mig! 😉 Powerwalk i massor! 😀

Men igår kom jag också fram till varför jag har haft sånna problem att hålla kolhydraterna nere, efter sprutan är det normalt att det tar 6-8 månader innan sånt här kommer tillbaka, men det struntade min kropp fullständigt i och satte igång direkt istället, så jag skyller allt snacks på pms! 😉 Gud vad jag älskar att vara kvinna, så lätt att skylla ifrån sig! 😉

Men nu ska jag ut i det underbara vädret och göra något åt det! 🙂
Puss